• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Презентація книги В.М.Йосипчука " Спогади"

Презентація книги В.М.Йосипчука " Спогади"

2024-02-19

/Files/images/21.jpeg

Життя кожної людини складає частину історії всієї України. Чимало в історії Великого Бичкова видатних постатей. Такою знаковою, непересічною особистістю був Йосипчук Василь Михайлович (1907-1982), директор і засновник Крушничанської початкової школи. Великий педагог, пластун, патріот, просвітянин, актор "Нової сцени"... На життєвому прикладі Василя Михайловича можна і треба виховувати молоде покоління бичківців.

Сьогодні у Великобичківському ЗЗСО N1 відбулася презентація книги В.М.Йосипчука " Спогади", зі сторінок якої дізнаємося про життя нашого селища з часів Першої світової війни аж до 1982 року, про розвиток освіти, культури,

політичну ситуацію тощо.Особлива подяка гостям презентаційного заходу , синам автора :Василю Васильовичу та Володимиру Васильовичу. Цікавим для старшокласників був виступ п.Василя, майстра спорту, неодноразового переможця всесоюзних спортивних змагань із плавання та п'ятиборства. А п.Володимир ознайомив присутніх із сімейною реліквєю - рукописним щоденником свого батька. Зустріч видалася неймовірно цікавою і для нас, учителів, і (що особливо тішить!) для учнів.

/Files/images/25.jpeg

/Files/images/23.jpeg

/Files/images/22.jpeg

/Files/images/24.jpeg

Кiлькiсть переглядiв: 21

Коментарi