210 з дня народження Шевченка

2024-03-11

/Files/images/IMG_5233.jpeg

/Files/images/IMG_5227.jpegЗавершилися Шевченківські дні у Великобичківському ЗЗСО N1 . Урочисто, душевно, але, на жаль, із гірким присмаком сьогодення. Щиро дякую учням, які створили це свято! Радію, що росте достойне покоління молодих українців!

/Files/images/й3.jpeg

/Files/images/й2.jpeg

/Files/images/IMG_5228.jpeg

/Files/images/IMG_5229.jpeg

/Files/images/IMG_5230.jpeg

/Files/images/IMG_5231.jpeg

/Files/images/IMG_5232.jpeg

/Files/images/IMG_5234.jpeg

/Files/images/IMG_5235.jpeg

/Files/images/IMG_5236.jpeg

/Files/images/IMG_5226.jpeg

Проведення урочистостей, присвячених 210 річниці із дня народження Т.Г.Шевченка.

4 березня учні 10-Б класу (учитель Чаус О.М.) створили проєкт "Для мене Шевченко - це..." У відеоролику взяли участь учні та вчителі школи, завданням яких було відповісти одним реченням на запитання:" Ким для вас є Т.Г.Шевченко?"Учні 5 -7 класів створили яскраві та змістовні стінгазети.

5 березня учителями та дирекцією школи був проведений флешмоб - колективне декламування уривка із послання "Імертвим , і живим..."

6 березня у святково прибраній актовій залі виступили наймолодші школярі. Після літературно-музичної композиції був проведений конкурс виразного читання поезії Т.Шевченка серед учнів 1-4 класів.

7 березня відбулася інтерактивна вікторина "Чи знаємо ми творчість Шевченка", у якій взяли участь дві команди з учнів 7-10 класів. Під час гри учні продемонстрували знання біографії Т.Шевченка, поета і художника, а також розуміння його творчості. Провела вікторину вчителька укр.мови і літератури Чаус О.М. Команда-переможець була нагороджена грамотою.

Учні 7-А класу (вчитель Горощак О.О.) створили відеоролик "Вірші Шевченка - наші малюнки". Біля пам'ятника Великому Кобзарю учні читали уривки поезій та ілюстрували їх власними малюнками.

7 березня учні 9-А та 6-их класів виступили з літературно-музичною композицією "Уклін тобі, Тарасе!" Виступ супроводжувався презентацією та піснями на слова Т.Шевченка ( у виконанні 5-их класів). Захід підготували вчителі Чаус О.М. та Довганюк Н.М. Ще одне цікаве напівтеатралізоване дійство "Шевченко і сучасність" підготували учні 10-А та 9-А класів (учителі Горощак О.О., Чаус О.М.). Цього ж дня був проведений конкурс виразного читання поезій Т.Шевченка серед учнів 5-9 класів. Здивували і порадували присутніх артистизмом та розумінням Шевченкового слова такі учні: Марущак Єлизавета, Сидоряк Ніколетта, Павлюк Ілля,Бігун Злата, Міллер Каміла. Кращі читці були нагороджені Дипломами 1, 2 і 3 ступеня. Із вітальним та вступним словом до присутніх звернулися директор школи Лембак І.М. та вчителька укр. мови і літератури Чаус О.М.

Шевченківські дні у нашій школі цього року видалися святковими, урочистими, пам'ятними. 11 березня учні школи із композицією "Шевченко і сучасність" виступили також і в селищному будинку культури на загальному Шевченківському святі Великобичківської ТГ.



Кiлькiсть переглядiв: 50

Коментарi