• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Тиждень іноземної мови» та презентація нової (4-ї) книги “The world of riddles” Андрусяк О.Д.

«Тиждень іноземної мови» та презентація нової (4-ї) книги “The world of riddles” Андрусяк О.Д.

2024-02-21

/Files/images/ІН1.jpg

«Тиждень іноземної мови» та презентація нової (4-ї) книги “The world of riddles” Андрусяк О.Д.

З 12 по 16.02.2024 року у Великобичківському ЗЗСО І-ІІІ №1 відбувся «Тиждень іноземної мови». Були проведені різні конкурси для учнів початкових класів (2-Б, вчителька англ. мови Бойчук Н.М.), виступ «Ми любимо співати та декламувати вірші англійською мовою» (2-А), вч. англ. м. Андрусяк О.Д.). Для учнів показували мультики іноземними мовами, а для учнів старших класів - фрагменти фільмів іноземною мовою. Цікавий змістовний нестандартний урок на тему «Мандруємо Лондоном» з учнями 6-х класів провела Бойчук Н.М. Виставку стіннівок англ. мовою організувала Кузьмик М.В. Для середніх та старших класів була організована акція «Діти світу за мир!» англійською та німецькою мовами (вч. Андрусяк О.Д. та вч. Попович Н.В.).
Перед тим, як презентувати нову книгу “The world of riddles” Андрусяк О.Д., ми заглянемо трохи в минуле – 2004 рік, коли в науково-методичному журналі «Іноземні мови», Київського національного лінгвістичного університету та видавництва «Ленвіт» з’явилась перша публікація “The holiday of the ABC book” («Свято Букваря») та одночасно у газеті “English” із серії «Шкільний світ».
В цьому ж році виходить перша книга – методичні рекомендації «Гра та ігрова ситуація як один з найефективніших методів навчання іноземної мови».
В 2005 році у цьому ж журналі виходить публікація – вечір на тему “Learn wisdom by the follies of others” («Вчитися мудрості на помилках інших»).
В 2006 році публікація “Ukrainian Christmas traditions and Transcarpathian Vertep” («Українські різдвяні традиції та Закарпатський Вертеп»).
2010 рік – в цьому ж журналі публікується свято “Easter” («Великдень»).
Далі Ольга Дмитрівна вирішила створювати власні книги – збірки власних поезій, сценаріїв та загадок на англійській мові. Так в 2014 році виходить “The beauty of nature, the kindness of heart”.
2020 рік – “Let’s celebrate together”.
2024 рік – збірка віршованих загадок (196 загадок) “The world of riddles”, яка складається з 5-ти розділів:
- “Nature around us” («Природа навколо нас»)
- “The world of plants” («Світ рослин»)
- “The world of animals” («Світ тварин»)
- “Things around us” («Речі навколо нас»)
- “Professions” («Професії»).
Посібник для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів, працівників позашкільних закладів освіти, студентів-практикантів та для самостійної роботи усіх, хто бажає поглибити знання з англійської мови.
Учні різних класів декламували вірші з цих книг, а також напам’ять вивчили загадки, а глядачі намагалися відгадати. Презентацію підготувала Бойчук Н.М.

/Files/images/ін2.jpg

/Files/images/ін3.jpg

/Files/images/ін4.jpg

/Files/images/ін5.jpg

/Files/images/ін6.jpg

/Files/images/ін7.jpg

/Files/images/ін8.jpg

/Files/images/ін9.jpg

/Files/images/ін10.jpg

/Files/images/ін11.jpg

/Files/images/ін12.jpg

/Files/images/ін13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 27

Коментарi